<- Takaisin

Pennun kanssa on syytä aloittaa sosiaalistaminen ja koulutus pennun ehdoilla pienissä palasissa heti luovutuksen jälkeen. Ensimmäiset viikot uudessa kodissa ovat tärkeimmät koko loppuelämän kannalta.

Pentu sosiaalistuu, eli tottuu ympäröiviin asioihin voimakkaasti n. ennen 4kk ikää. Tämän jälkeen tehokkain sosiaalistuminen päättyy ja pennun totuttaminen asioihin on työläämpää. Pennun tulisi saada paljon myönteisiä kokemuksia erilaisista paikoista, ihmisistä, koirista ja tilanteista, jotta se saisi hyvät eväät elämälleen. Koulutuksellisesti ensimmäinen vuosi on erittäin tärkeää aikaa.

Kannattavan pentupaketit on räätälöity alle vuoden ikäisten pentujen omistajille, jotka haluavat luoda hyvän pohjan koulutukselle tulevaisuutta varten. Aloita mieluummin aikaisemmin, kuin myöhemmin!

Pentupaketit:

Ensimmäinen tapaaminen n. 1h ja loput n. 45min /kerta. Ensimmäisellä kerralla suunnitellaan omistajan tarpeiden ja toiveiden mukaisia tavoitteita ja aloitetaan koulutus. Koulutuksen tueksi tulee aina kirjallista koulutusmateriaalia, sekä sähköpostituki.

Pienten pentujen (alle 6kk) kanssa suosittelen aina yhden kerran käyttämistä "retki reissuun", jolloin käymme yhdessä esim. kaupungilla totuttelemassa muuhun maailmaan.
Tämä paketti on kuin pentukurssi, mutta yksilöllisellä koulutuksella! Saat kouluttajan tueksesi pidemmälle ajanjaksolle erilaisten ikäkausien tullessa vastaan. Tapaamiset sovitaan tarpeiden mukaan 1-4x/kk.

Pentupaketti 1: 4kpl tapaamisia

-> Hinta 240,00 € (max. 30km Kiimingistä). Kysy hintaa erikseen myös kauemmas


Pentupaketti 2: 6kpl tapaamisia

-> Hinta 350,00 € (max. 30km Kiimingistä). Kysy hintaa erikseen myös kauemmas

Koulutukset toteutettava 6kk sisällä niiden ostosta