« Takaisin

Verkkokoulutus metsästyskoiran ohjaajalle

Seuraava 6 viikon verkkokoulutus alkaa 18.5!

Tämä koulutus on antaa kattavat perustiedot koiran oppimisesta ja kouluttamisen perusteista. Tavoitteena on kehittää koiran ohjaajan ymmärrystä, sekä koulutustaitoja kohti sujuvampaa arkea, sekä tehokkaampaa metsästyskoulutusta. 
Koulutus ei ole lajikoulutusta mihinkään tiettyyn metsästyslajiin, tai kilpailuun liittyen, vaan painopiste on ohjaajan omien tieto-taitojen lisäämisessä oman koiransa kanssa. Metsästyskoiran oppiminen ei eroa muiden koirien oppimisesta, mutta tässä koulutuksessa syvennytään tarkastelemaan metsästyskäytösketjun osia ja niiden vaikutusta koulutukseen.  Mikäli aihepiiri kiinnostaa, niin metsästyskoiran omistaminen ei ole välttämätöntä. 

Koulutuksessa käydään läpi mm:
- oppimisteorian perusteet
- miten käyttäytymistä muokataan
- tehokkaan kouluttamisen kulmakivet
- monipuolisempi vahvisteiden käyttö
- hyvinvoinnin kokonaisuus
- lajityypillinen käytös
- metsästyskäyttäytyminen
- metsästyskäyttäytymisen vaikutus kouluttamiseen
- oppimisteorian soveltaminen metsästyskoiran koulutuksessa

Osallistujat oppivat:
- ymmärtämään paremmin koiran käyttäytymistä
- laatimaan koulutussuunnitelman ja muokkaamaan sitä
- käyttämään monipuolisemmin vahvisteita
Koulutus toteutetaan moodlessa, johon osallistujat saavat tunnukset ennen kurssin alkua. Verkko-opiskelu mahdollistaa joustavan opiskelun omien aikataulujen mukaan, mutta saat silti henkilökohtaista ohjausta viikottain. Koulutukseen sisältyy kirjallisia tehtäviä, sekä käytännön koulutusta ja siitä raportointia oman koiran kanssa. Lisäksi pidetään kaksi zoom-luentoa verkossa, joissa olisi hyvä olla paikalla. Luentojen ajankohdat:
 
Luento 1: tiistai 18.5. klo 17.30
Luento 2: tiistai 8.6. klo 17.30

Tervetuloa mukaan!
Hinta:150.00 €