« Takaisin

Metsästyskoiraharrastajan kokemuspuheenvuoro koulutusmenetelmistä

Metsästyskoiraharrastajan kokemuspuheenvuoro koulutusmenetelmistä
Koirankoulutusmenetelmien viidakossa moni jää pohtimaan, että ketä pitäisi uskoa ja kuunnella, tai mikä on oikea tapa kouluttaa metsästyskoiraa? Mistä metsästyskoetulos kertoo ja onko sillä väliä kuinka se on saavutettu?
Luennolla Hannu Kyllönen käy läpi metsästyskoiraharrastajan näkökulmasta sitä, millaisia muutoksia nykytieto koirista on tuonut omien koirien koulutukseen niin arjessa, kuin metsällä. Luennolla katsahdetaan myös koirien metsästyskäyttäytymistä, oppimista, sekä syitä sille miksi jokin toimii, tai ei toimi halutulla tavalla. Nämä pätevät kaikkiin koirarotuihin, ei vain metsästyskoiriin.
Luennosta hyötyvät siis myös muut, kuin metsästyskoiria omistavat. Luento lähestyy eri aiheita kuitenkin seisojaharrastajan näkökulmasta. Luennon aiheita sivuttiin keväällä 2021 Suomen eläintenkouluttajat ry:n metsästyskoiraseminaarissa ja se sai paljon palautetta ja kiitosta annistaan.
Luento on tallenne ja se on nähtävissä zoomin kautta. Ostettuasi tuotteen, saat 1vrk sisällä linkin + salasanan tallenteeseen.
Kesto: 2h 15min
 
Luennoijasta:
Hannulla on ollut metsästyskoiria vuodesta 1994. Omina rotuina ovat olleet labradorinnoutajat, jonka jälkeen mukaan tulivat jämptit ja saksanseisojat. Tätä nykyä kotoa löytyy jämpti, sekä 4 saksanseisojaa. Koirien koulutus ja oppiminen on kiinnostanut harrastusmielessä niin paljon, että hän on opiskellut koirien käyttäytymistä ja koulutusta tutkintoihin tähtäämättä vuodesta 2008 eri asiantuntijoiden koulutuksiin / luennoille osallistuen. Vuosien varrella ovat tulleet tutuiksi erilaiset koulutusmenetelmät ja -välineet, sekä haasteet ja onnistumiset kun näitä sovelletaan käytäntöön
Hinta:10.00 €