Thomas Stokke tulee jälleen Ouluun kouluttamaan lintukoirien omistajia!

Semma järjestetään 18.-20.6. Nallikarissa nurmikentällä. Koirakot harjoittelevat tärkeitä perusteita, kuten erilaisten palkkioiden rakentamista ja hyödyntämistä, häiriöiden lisäämistä treeniin, itsehillintää, sekä lintukoiran perustaitoja kuten nouto, pysähtyminen ja paikallaolo.

THOMAS STOKKE

Thomas on Norjalainen koira-alan ammattilainen (koulutukseltaan etologi), joka on kouluttanut positiivisen vahvistamisen tekniikoilla jo yli 20v. Hänen yrityksensä löydät täältä: https://www.klickerklok.se/
Hänellä on tällä hetkellä metsästyskavereina karkeakarvaisia saksanseisojia, joskin kotoa on löytynyt myös cockereita, sekä settereitä aiemmin. Thomas kasvattaa myös työlinjaisia bordercollieita ja hänellä on kokemusta korkean tason tottelevaisuuskoulutuksesta ja paimennuksesta.

Koronatilannetta seurataan läpi kevään ja järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Tarkempi aikataulu varmistuu tulevina viikkoina ja se päivitetään facebookin tapahtumasivulle, sekä kotisivuille!

Koirapaikka 195e

Kuunteluoppilas 65e

Mikäli haluat jo varata paikan, pääset verkkokauppaan täältä: https://www.koirapalvelukannattava.fi/tuotteet.html?id=68592/