Koulutushalli

Kannattavalla on oma koulutushalli rajakylässä osoitteessa ratamotie 46 (katso parkkeerausohje sivun alalaidasta!). Hallia voi varata myös omaan käyttöön varauskalenterin kautta, ostamalla kuukausikortin, tai varaamalla pidempiä vakiovuoroja sähköpostitse.

Halli on n. 170-neliöinen, sisältäen pienen sosiaalitilan. Hallissa on keinonurmi. Kuluvan talven aikana hallille hankitaan myös tokon hyppyeste, rally-tokokylttejä, peilejä, sekä tasapainotyynyjä.

Linkki varauskalenteriin: Koulutushallin varauskalenteri

(Varauskalenteri aukeaa omaan välilehteen ; aikoja voi selata kirjautumatta, varauksen tekeminen ja maksaminen verkkomaksulla vaatii kirjautumisen ; valitse ensin varauksen kesto)

Lue huolella alla olevat säännöt ja ohjeet hallin käyttöön!

KAIKKI PISSAVAHINGOT TULEE SIIVOTA HUOLELLA JA HOITAA SAKKOMAKSU (ohjeet alla).

KAIKKI JÄTÖKSET KERÄTÄÄN PIHALTA JA VIEDÄÄN "SEKAJÄTE"-ASTIAAN.

Hinnasto 1.12.2021 alkaen

Tuntihinnat
Ma-pe klo 8-16 10€/h
Ma-to klo 16-22 25€/h
Pe klo 16-22 20€/h
La-su klo 8-22 20€/h
Pidemmät varaukset
La tai su klo 8-16 140€
La tai su klo 8-22 200€
Viikonloppu (la-su) klo 8-22 400€
Kuukausikortit
Asiakkaille 25€/h
Muille 35€/h

Kuukausikortilla pääset treenaamaan aina, kun hallissa on vapaata. Mikäli kuukausikorttilaisia on viisi tai enemmän yhtä aikaa, niin ensimmäisenä tullut antaa tilaa seuraaville 30min treenin jälkeen.

Kuukausikorttilaisille tulee toisinaan omia vapaavuoroja, jolloin kalenterista varataan heille erikseen treeniaikaa. Näistä tiedotetaan sähköpostitse.

Kuukausikortti, asiakkaat:

Kuukausikortti, muut:

Koirapalvelu Kannattavan hallin säännöt ja ohjeet

Luethan säännöt huolellisesti läpi. Varatessasi hallivuoron sitoudut noudattamaan hallin sääntöjä. Hallia voi vuokrata omaan käyttöön ma-su klo 8-22 varauskalenterin kautta. Pidemmissä varauksissa (esim. viikkovuorot) ota yhteyttä sähköpostitse kannattava@gmail.com

SÄÄNNÖT JA OHJEET

Kannattavan tila on viimeinen ovi Ratamotieltä pihaan tullessa. Pysäköinti vain hallin tähän päätyyn, ei naapureiden puolelle. Kuva parkkialueesta ohjeiden lopussa.

Ulkoiluta koira aina ennen halliin tuloa vahinkojen välttämiseksi. Hallin vierestä lähtee hyvä ulkoilureitti tähän tarkoitukseen (Vahtolanpolku). Rakennuksessa on muitakin vuokralaisia, joten älä anna koiran tehdä tarpeitaan / merkkailla hallin pihalle, tai seinustoille! Kaikki kakat kerätään ulkona olevaan roskikseen. Roskis löytyy keskeltä pihaa ja siinä lukee “sekajäte”.

Pissa-, tai kakkavahingon sattuessa sisällä omistaja on velvollinen siivoamaan (siivoustarvikkeet löytyvät hallista) ja suorittamaan 10e sakkomaksun tilille FI41 5744 5020 0476 83. Pesuaineella puhdistuksen ja kuivaamisen jälkeen suihkutetaan vielä hajunpoistoainetta. Koirankakat aina ulkoroskikseen!

Halliin kuljetaan pääovesta, johon saat varauksen yhteydessä koodin. Koodi on vain varauksen tehneiden käyttöön. Ovea ei saa jättää auki.

 • Tule halliin vasta kun oma vuorosi alkaa
 • Valokatkaisijat löydät ovien vierestä
 • Älä pönkkää ovea auki ja huolehdi että se menee lukkoon kun lähdet
 • Huomioi peilit / ikkunat heitellessäsi dameja, noutokapuloita tms.
 • Hallilla käyvien koirien tulee olla rokotettu SKL:n ohjeiden mukaan
 • Huomioi tarttuvat taudit ja niiden varoajat. Ilmoita mikäli koirasi oireilee (esim. kennelyskä) pian hallilla käynnin jälkeen, jotta voin desinfioida hallin!
 • Juoksuiset nartut saavat harjoitella pöksyt jalassa
 • Mikäli lainaat hallissa olevia tarvikkeita, palauta ne käytön jälkeen takaisin paikoilleen
 • Siivoa tavarat paikoilleen treenin jälkeen
 • Sammuta valot lähtiessäsi
 • Hallissa, sekä sen pihalla tupakointi ja tulenteko kielletty

Mikäli huomaat jonkin olevan rikki, ilmoitathan siitä minulle 0404142289 / Riikka, tai kannattava@gmail.com

VASTUUT

Hallin vuokraaja on vastuussa koirastaan, sekä sen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista tilalle, irtaimistolle, tai kolmansille osapuolille. Koirapalvelu Kannattava ei vastaa koiralle, tai omistajalle mahdollisesti tapahtuvista tapaturmista hallin sisä-, tai ulkopuolella. Harjoittelu tapahtuu vuokraajan omalla vastuulla. Hallin vuokraaja on vastuussa siitä, että myös muut hänen vuorollaan harjoittelevat noudattavat hallin sääntöjä. Hallin varaaja sitoutuu korvaamaan mahdolliset vahingot, jotka sattuvat hänen vuorollaan.

TURVALLISUUS

Hätätilanteen sattuessa löydät toimintaohjeet ja hallin osoitteen ulko-oven vierestä seinällä olevasta paperista

Jauhesammutin on toimiston seinää vasten hallin puolella

Ensiapupakkaus löytyy naulakosta heti ulko-oven vierestä

SOSIAALITILAT

Wc löytyy ulko-ovesta tullessa vasemmalta toimistosta

Älä laita wc-pönttöön muuta kuin vessapaperia!

Kahvinkeitintä / mikroa käytettäessä on muistettava aina siivota jälkensä ja sammuttaa laitteet käytön jälkeen