Palautteita koulutuksista:

"Todella hyviä kursseja! Ollaan saatu paljon reeni apuja ja ohjeita näiltä kursseilta. Ollaan tykätty ja käydään jatkossakin"

"Kouluttaja on kannustava ja positiivinen, myös silloin, kun ohjaaja sitä tarvitsee. (Lue: koira on itse riiviö). Koulutukset ovat ilmapiiriltään rennot ja niissä ei ole liikaa osallistujia. Koulutuksien sisältöihin on myös paneuduttu huolella"

Jaana-Kaisa

"Riikka on ammattilainen isolla A:lla. Hän jaksaa etsiä keinoja mikä sopii kenenkin koiralle, eikä ole sitä mieltä että kaikki toimii kaikille. Pidän myös siitä, että asiat toimivat johdonmukaisesti. On myös mukava, että koemme olevamme ihan yhtä tärkeitä kurssilaisia, vaikka emme tähtää mihinkään harrastukseen sen kummemmin, saatikka kisaamaan"

Mari ja Tami

"Riikka suunnittelee kurssien sisältöä koirien ( ja ohjaajien ) tason mukaan, mikä on ihan huippua! Hän ottaa älyttömän hyvin huomioon jokaisen erilaisena yksilönä. Olen saanut erittäin hyviä oppeja ja arkisia tärkeitä taitoja elämään koirien kanssa, nyt jo toisen koiran kanssa Riikan kursseilta. Erityisesti pidän positiivisen vahvistamisen kautta tapahtuvasta kouluttamisesta ja asenteesta.

Riikka on ihmisenä helposti lähestyttävä ja ihanan tavallinen ja erittäin huumorintajuinen. Itse jännittäjä- tyyppinä olen kokenut, että Riikan kursseille voi mennä kuka tahansa, jos kerran minäkin, siksi voin suositella lämpimästi häntä kaikille koirille ja heidän ihmisilleen"

Hanna-Leena ja hovawartit Kleion Doris 12 v ja Hayaklause Una 7kk

"Riikan kursseissa parasta on ollut hänen taitonsa räätälöidä koulutus koirakkokohtaisesti. Kaikkien kurssien sisällöt ovat tarjonneet hyviä työkaluja myös perusarkeen. Pitkästä koiraharrastustaustastani huolimatta setteri paimenkoirien jälkeen on aiheuttanut harmaita hiuksia, mutta Riikan ohjauksessa olen oppinut valtavasti uutta, ja osaan olla parempi ohjaaja koiralleni. Tärkein syyni Riikan kursseille tuloon oli positiivisten metodien käyttö lintukoiran koulutuksessa, ja aiomme varmasti vastaisuudessakin osallistua Kannattavan kursseille sekä valmennusryhmiin"

Piia ja Hippa

Palautteita luennoista:

“Hei, kiitos erinomaisesta luennosta. Todella kattava, upeasti koostettu luento. Yksi parhaista, jolle olen koskaan osallistunut. Tämä ylitti kaikin tavoin odotukseni “

“Hienosti koostettu luento, täyttä asiaa jokainen dia ja puhe niiden ympärillä. Mahtavaa että nykytieto koirien käyttäytymisestä ja kouluttamisesta rantautuu metsästyskoirienkin puolelle ja erityisen mahtavaa on, että asiantuntijuutta tuodaan esille kouluttautuneen ihmisen toimesta.”
“Kokonaisuus oli mielestäni selkeästi koottu ja se eteni johdonmukaisesti. Kaikesta huomasi, että kouluttaja oli asiansa osaava.
“Sisältö oli erinomainen ja hyvin jäsennetty. Olen tykännyt koulutuksistasi aiemminkin mutta nyt tämä kyllä oli nappisuoritus! Tästä irtosi paljon oivalluksia myös vuosia lintukoirien kanssa eri lajeissa touhuilleelle. Luento kokosi hienosti yhteen paljon ajankohtaista ja relevanttia tietoa asiasta mutta esitti sen silti käytännönläheisesti videomateriaalin avulla ja tyylillä! Kiitos!!