Äijäkurssi lintukoirien omistajille

Lintukoirien kanssa metsästäville miehille suunnattu oma ryhmä, jossa vetäjänä toimii Hannu Kyllönen. Hannulla on ollut metsästyskoiria vuodesta 1994. Omina rotuina ovat olleet labradorinnoutajat, jonka jälkeen mukaan tulivat jämptit ja saksanseisojat. Tätä nykyä kotoa löytyy jämpti, sekä 4 saksanseisojaa. Koirien koulutus ja oppiminen on kiinnostanut harrastusmielessä niin paljon, että hän on opiskellut koirien käyttäytymistä ja koulutusta tutkintoihin tähtäämättä vuodesta 2008 eri asiantuntijoiden koulutuksiin / luennoille / kursseille osallistuen. Vuosien varrella ovat tulleet tutuiksi erilaiset koulutusmenetelmät ja -välineet, sekä haasteet ja onnistumiset, kun niitä sovelletaan käytäntöön.


Hannu vetää ns. matalan kynnyksen kurssin heille, joita kiinnostaa oppia lisää palkitsemiseen perustuvasta lintukoiran kouluttamisesta. Kurssi toteutetaan pienryhmässä ja jokainen kurssikerta kestää 1,5h, sisältäen aluksi n. 30min teoriaosuuden (koirat odottavat autossa) ennen käytäntöä.


Kurssille mahtuu mukaan 4 koirakkoa, sekä 2 kuunteluoppilasta ilman koiraa. Hintaan sisältyy myös “Lintukoiran perustaidot”-verkkoluento (tallenne), jonka Kannattavan Riikka on pitänyt omille kurssilaisilleen.

Kurssin ajankohta: tiistaisin 15.2.-15.3. (4x) klo 18.30-20.00

Aiheet:

1. Erilaiset palkkiot ja niiden käyttäminen

2. Noudon rakentamisen periaatteet

3. Paikallaan oleminen

4. Hallinnan alkeet

Kurssin ajankohta: tiistaisin 15.2.-15.3. (4x) klo 18.30-20.00 (ei treenejä 8.3.)

Kurssipaikka: Koirapalvelu Kannattavan halli osoitteessa Ratamotie 46, Oulu

Kurssin hinta: 90e, ilmoittaudu täältä

Kuunteluoppilas: 40e, ilmoittaudu täältä